Word een Lazertag verhuurpunt!

FaceTheAction.be biedt lasergeweren te huur aan op verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel via de website www.lazertag.be. Elk verhuurpunt beschikt over een eigen voorraad lasergeweren en materiaal om deze op te laden.

Bijna al onze verhuurpunten zijn bedrijven die kindervakantiekampen organiseren. Tijdens schoolvakanties maken ze gebruik van de lasergeweren in hun eigen jeugdkampen. Buiten deze periodes verhuren ze de lasergeweren via ons reserveringssysteem.

We streven naar een win-winsituatie in onze samenwerking met andere bedrijven. Jullie hebben de mogelijkheid om kosteloos lasergeweren aan te bieden in jullie eigen jeugdactiviteiten, terwijl wij ons verhuurnetwerk verder uitbreiden.

Als je deze samenwerking niet ziet als een win-winsituatie (bijvoorbeeld als het gebruik van lasergeweren niet goed aansluit bij jullie activiteiten) is deze samenwerking waarschijnlijk geen goed idee.

Als verhuurpunt van Lazertag.be heb je voordelen maar ook verplichtingen:

Voordelen:

  • Geen kosten (je krijgt lasergeweren om te verhuren en te gebruiken in je eigen werking)
  • Vergoeding: je krijgt per maand een vaste vergoeding + een percentage op de verhuur.
  • Spelmateriaal voor je jeugdwerking! Je krijgt gratis lasergeweren om te gebruiken in jouw jeugdwerking.

Verplichtingen:

  • Je moet in de verhuurperiodes 2 dagen per week open zijn om huurders te ontvangen tussen vaste openingsuren.
  • Je moet plaats hebben om de lasergeweren te stockeren (Je zult ongeveer 100 lasergeweren krijgen)
  • Je moet de lasergeweren opladen na gebruik. (Je krijgt een laadstation van ongeveer 20 plug-and-play batterijladers). 1 Geweer opladen duurt 40 min.

Wij komen maandelijks alle lasergeweren controleren en indien nodig repareren. Wij zorgen ook voor alle communicatie met de klant.

Ik wil graag een verhuurpunt worden!