teambuilding op het werk

Teambuilding op maat

Wens je een toffe teambuilding zonder al te veel geregel? Laat FaceTheAction.be dan je evenement begeleiden. Wij maken een activiteit op maat van je doelpubliek.
Wens je een knotsgek stadsspel te spelen met de collega’s, pijl en boog te schieten op het verjaardagsfeest van de zoon of de lokale jeugd de tijd van hun leven te geven met een lasergame? Dan bent je bij FaceTheAction.be aan het juiste adres.

Contacteer ons met al je vragen over teambuilding, verjaardagsfeesten en vrijgezellen activiteiten.

Offerte aanvragen

Bereken via het onderstaande formulier de kostprijs van je evenement. Deze schatting is meestal zeer correct. Tenzij het evenement doorgaat in een uithoek van België/Nederland en van korte duur is (1 uur of minder). 

Vul het formulier in en doe een aanvraag voor je evenement, wij bevestigen de prijs en beschikbaarheid binnen de 24u (op werkdagen).

Wil je een evenement vastleggen? Contacteer ons dan via dit formulier!

Voor iedereen

FaceTheAction.be organiseert en begeleid de leukste teambuilding of activiteit voor elke doelpubliek. Een Jong of oud doelpubliek, binnen of buitenhuis, alles kan.

De volgende bedrijven hadden alvast een positieve ervaring op een begeleid evenement van FaceTheAction!

archery tag teambuilding

Wij gebruiken cookies om je surf ervaring te optimaliseren. We gaan er van uit dat je hier mee akkoord gaat. more information

Wij gebruiken cookies om je surf ervaring te optimaliseren. We gaan er van uit dat je hier mee akkoord gaat.

Close