FaceTheAction afhaalpunt Brugge

In het verhuurpunt van Brugge (Domein ‘Aan de plas’, Blankenbergse dijk 75, 8000 Brugge) kan je Phoenix lasergeweren en archery tag pijl en boog materiaal afhalen.

Plaats altijd eerst een reservatie voor je het spelmateriaal afhaalt. Het verhuurpunt in Brugge is gelegen aan de Sint-Pietersplas.

Lasergame verhuurpunt Brugge

Het verhuurpunt in Brugge (Blankenbergse dijk 75, 8000 Brugge) is geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Op dinsdag, donderdag en zaterdag kan je lasergeweren en ander spelmateriaal ophalen en terugbrengen tussen 9u30 en 17u.

Kan je het materiaal niet afhalen tijdens deze uren? Kies dan voor een levering en ophaling in een Bpost punt (maar 15 euro extra inclusief retour kosten).

Openingsuren

openingsuren Brugge

Sluitingsdagen en afwijkende openingsuren

Dit verhuurpunt is open, wij ontvangen je graag op deze locatie!

Beschikbaar spelmateriaal

In het verhuurpunt van Brugge kan je Phoenix lasergeweren huren alsook archery tag pijl en boog materiaal. Je kan er zowel pijl en boog materiaal voor kinderen (8 tot 13 jaar) krijgen als voor volwassen (13+).

Lasershooting in Brugge

Lasershooting is een leuke activiteit voor elke leeftijd (vanaf 7 jaar) en elke gelegenheid (verjaardagsfeest, teambuilding of activiteit met familie). Phoenix lasergeweren zijn te huur in het verhuurpunt van Brugge in veelvouden van 8 lasergeweren (8, 16, 24).

De lasergeweren zijn standaard opgeladen dat je minstens 8 uur kan spelen. Als je wilt kan je echter een extra pakket van 2 laders huren (10 euro)

In het verhuurpunt van Brugge zijn alle lasergeweren standaard uitgerust met een anti-valsspelers systeem. Vraag zeker naar de vergrendelafstandsbedieningen om gebruik te maken van dit systeem.

lazershooting gent


Archery tag in Brugge

Archery tag is een spannend pijl en boog spel voor spelers vanaf 8 jaar. Het enige wat je nodig hebt is een open vlakte (weide, voetbalveld, sportzaal). Wij raden niet aan om in een bos te spelen, dan speel je alle pijlen kwijt.

In het verhuurpunt van Brugge kan je zowel kinderbogen (8 tot 13 jaar) als 13+ bogen huren.

Sinds kort kan je ook opvouwbare tonnetjes huren om je speelveld mee op te vullen.

pijl en boog gent

Ander spelmateriaal

Wil je ander spelmateriaal van FaceTheAction huren? Zoals BRX lasergeweren of het ZombieZombie stadsspel? Kies dan voor een levering in een Bpost punt of aan huis. Wij versturen het spelmateriaal vanuit ons centraal depot. Na de activiteit kan je het pakket makkelijk terugsturen met het retour etiket.

Over het verhuurpunt in Brugge: Domein ‘Aan de plas’

FaceTheAction werkt samen met Domein ‘Aan de plas’ om lasergames en archery tag te verhuren in Brugge.

Het watersportcentrum ‘Aan de plas’ in Brugge is de ideale locatie voor een verjaardagsfeestje, een sportkamp of zelfs een verblijf aan de Sint-Pietersplas. Domein ‘Aan de plas’ heeft een eigen hostel en brasserie. Ook voor bedrijven en scholen is de Sint-Pietersplas een uitstekend idee voor een groepsuitstap.

Ben je verzot op lasergames? En heb je zin op kamp te gaan tijdens te vakantie? Schrijf je dan in voor een van de kampen van ‘Aan de plas’!

Meer informatie en inschrijvingen voor de activiteiten ‘Aan de plas’? Bekijk de Domein ‘Aan de plas’ website