archery tag kopen voor kinderen

Archery tag kopen: spelmateriaal voor kinderen

Hetzelfde archery tag spelmateriaal kopen dat u misschien al gehuurd heeft bij FaceTheAction? Dat kan vanaf nu!

Wij verkopen archery tag spelmateriaal voor kinderen (vanaf 8 jaar, maar ook volwassenen vinden dit plezant).

Wij gebruiken hetzelfde type spelmateriaal dat we verkopen. Sinds 2015 verhuren wij archery tag pijl-en-boog materiaal. Door de jaren heen zijn wij op zoek gegaan naar materiaal dat aan onze eisen voldoet:

  • Makkelijk in gebruik
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Veilig voor spelers en omstaanders
  • Comfortabel

Archery tag prijzen

Het archery tag spelmateriaal wordt verkocht in pakketten van 10 bogen, 10 pijlen en 10 beschermmaskers. Extra pijlen kan u toevoegen aan uw bestelling. Het spelmateriaal is uniek (op maat gemaakt voor FaceTheAction). Als u een bestelling heeft geplaatst kunt u altijd achteraf spelmateriaal bijkopen in veelvouden van 1 (Bijvoorbeeld 1 pijl of 1 beschermbril als deze bijvoorbeeld verloren is gegaan)

archery tag spelmateriaal kopen

Bestellen

(Niet verplicht)

( Overheidsdiensten werken meetstal met bestelbonnen)

( 1 pakket = 10 bogen, 10 pijlen, 10 brillen, 1 draagzak )

(In het standaard pakket zit er 1 pijl per boog)

Wat zit er in het archery tag pakket?

Archery tag kinderbogen

Deze bogen zijn de ideale archery tag bogen voor jeugdwerkingen. Ze zijn makkelijk in gebruik en onderhoud en geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Deze bogen zijn hanteerbaar voor zowel links- als rechtshandige.

De pijldrager (het stuk waar de pijl op rust) is groot en heeft een randje, zodat de pijl op deze drager blijft liggen. De bogen moet niet ontspannen worden na gebruik, ze verliezen hun kracht niet als ze opgespannen blijven (In tegenstelling tot andere bogen zijn deze gemaakt van glasvezel).

Handvat boog
archery tag pijlen kopen

Archery tag pijlen

In onze zoektocht naar de perfect archery tag pijl hebben we onze eigen pijlen op maat laten maken. Ze hebben een lengte van 46cm. Hierdoor kunnen ze niet met een te grote kracht afgeschoten worden (in combinatie met de boog)

Ze hebben een zachte dop, die ook vervangbaar is (indien er slijtage optreedt). De pijlschacht is wit en de veertjes hebben een opvallende kleur, waardoor ze makkelijk vindbaar zijn in een grasveld.

De nok (achterste stuk van de pijl) is dikker dan een normale pijl, waardoor kinderen makkelijker kunnen schieten en de nok niet zo makkelijk verslijt.

Archery tag beschermmaskers

Deze beschermbril is comfortabel voor zowel kinderen als volwassenen. Het biedt een goede bescherming. Bovendien is hij bestand tegen krassen door het gebruik van een metalen rooster in plaats van een plastieken doorkijkscherm.

We hebben hier m.a.w. ook gekozen voor veiligheid, comfort en duurzaamheid.

archery tag beschermbril kopen
transporttas

Archery tag draagzak

Om het materiaal te stockeren en te vervoeren voorzien we hoogwaardige Kiteboard draagzakken van het merk Driver13. De draagzak is van hoge kwaliteit en gaat lang mee.

Archery tag Spelideeën

Zowat elk spel kan je gemakkelijk omvormen tot een archery tag pijl en boog spel. Hieronder vind je enkele voorbeelden. Meer ideeën kan je terugvinden op: archerytag.be

archery tag spel

Estafette spel

In dit spel worden de spelers opgedeeld in 2 of 3 groepen. Om het spel te spelen zijn er 2 zware of grote voorwerpen nodig (bijvoorbeeld een zak gevuld met grond of een waterballon). Het doel van het spel is dit voorwerp zo snel mogelijk naar de overkant te brengen en terug te halen.

2 Groepen gaan langs elkaar in een rij staan, ze zijn de dragers (ze dragen voor hun veiligheid een beschermbril). De opdracht is het zware voorwerp naar de overkant brengen, terugkeren en het voorwerp terughalen. Ze moeten echter over een jachtveld heen lopen waar ze worden beschoten door de 3de groep. Als een speler geraakt wordt moet de speler het voorwerp laten vallen en teruglopen naar hun groep. De volgende persoon van de groep mag dan een poging wagen om het voorwerp te gaan halen.

estafette achery tag
dikke berta archery tag

Dikke Berta (overlopen)

Voor dit spel worden de spelers opgedeeld in 2 groepen: de overlopers en de schutters. De schuttersgroep start met 1 schutter, alle andere spelers zijn overlopers. De overlopers dragen brillen voor hun veiligheid.

Het speelveld wordt opgedeeld in 3 zones: 2 zones zijn veilige zones, hierin mogen de overlopers niet beschoten worden. Tussen deze 2 zones ligt echter het jacht gebied. De overlopers moeten van de ene veilige zone naar de andere veilige zone lopen, zonder geraakt te worden door een schutter in het jachtgebied. Als een overloper geraakt is, wordt deze een schutter (tot dat de bogen op zijn, hierna moeten de geraakte overlopers aan de kant gaan staan of wisselen met een schutter die al lang in het jachtgebied staat ).

De overloper die als laatste overblijft wint het spel.

Meer spelideeën op archerytag.be

Vraag GRATIS archery tag proefpakket aan

Ben je een organisatie die jeugdkampen organiseert? Twijfel je nog om ons archery tag spelmateriaal aan te kopen? Vraag dan ons gratis proefpakket aan. Enkel de lever en ophaalkosten moet je betalen (in totaal 25 euro inclusief btw).

archery tag spelmateriaal

Het proefpakket bestaat uit 6 bogen, 6 pijlen, 6 beschermbrillen en 1 transportzak. Je mag dit proefpakket maximaal 3 dagen uittesten (daarna wordt het terug opgehaald). Je kan dit pakket enkel aanvragen in november, december en januari.

Opgelet: deze actie is enkel geldig voor bedrijven en jeugddiensten die jeugdkampen organiseren.

Straat, huisnummer, postcode, stad (Wij leveren enkel in België)

(Proefpakketten kunnen enkel geleverd worden in november, december en januari 2023/2024)