FaceTheAction afhaalpunt Beerse

In het verhuurpunt van Beerse – regio Turnhout (Rerum Novarumlaan 31, 2340 Beerse) kan je Phoenix lasergeweren en archery tag pijl en boog materiaal afhalen.

Plaats altijd eerst een reservatie voor je het spelmateriaal afhaalt. Het verhuurpunt in Beerse ligt in het gebouw van het zwembad.

Lasergame verhuurpunt Beerse

Het verhuurpunt in Beerse (Rerum Novarumlaan 31, 2340 Beerse ) is geopend op alle weekdagen. Op feestdagen is het verhuurpunt gesloten.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kan je lasergeweren en ander spelmateriaal ophalen en terugbrengen tussen 10u-12u; 14u-16u of 17u-18u30. Op woensdag kan je het materiaal enkel ophalen en terugbrengen tussen 10u-12u of 14u-16u.

Kan je het materiaal niet afhalen tijdens deze uren? Kies dan voor een levering en ophaling in een Bpost punt (maar 15 euro extra inclusief retour kosten).

Openingsuren

Sluitingsdagen en afwijkende openingsuren

Dit verhuurpunt is open, wij ontvangen je graag op deze locatie!

Beschikbaar spelmateriaal

In het verhuurpunt van Beerse kan je Phoenix lasergeweren huren alsook archery tag pijl en boog materiaal. Je kan er zowel pijl en boog materiaal voor kinderen (8 tot 13 jaar) krijgen als voor volwassen (13+).

Lasershooting in Beerse

Lasershooting is een leuke activiteit voor elke leeftijd (vanaf 7 jaar) en elke gelegenheid (verjaardagsfeest, teambuilding of activiteit met familie). Phoenix lasergeweren zijn te huur in het verhuurpunt van Beerse in veelvouden van 8 lasergeweren (8, 16, 24).

De lasergeweren zijn standaard opgeladen dat je minstens 8 uur kan spelen. Als je wilt kan je echter een extra pakket van 2 laders huren (10 euro)

In het verhuurpunt van Beerse zijn alle lasergeweren standaard uitgerust met een anti-valsspelers systeem. Vraag zeker naar de vergrendelafstandsbedieningen om gebruik te maken van dit systeem.

lazershooting gent


Archery tag in Beerse

Archery tag is een spannend pijl en boog spel voor spelers vanaf 8 jaar. Het enige wat je nodig hebt is een open vlakte (weide, voetbalveld, sportzaal). Wij raden niet aan om in een bos te spelen, dan speel je alle pijlen kwijt.

In het verhuurpunt van Beerse kan je zowel kinderbogen (8 tot 13 jaar) als 13+ bogen huren.

Sinds kort kan je ook opvouwbare tonnetjes huren om je speelveld mee op te vullen.

pijl en boog gent

Ander spelmateriaal

Wil je ander spelmateriaal van FaceTheAction huren? Zoals BRX lasergeweren of het ZombieZombie stadsspel? Kies dan voor een levering in een Bpost punt of aan huis. Wij versturen het spelmateriaal vanuit ons centraal depot. Na de activiteit kan je het pakket makkelijk terugsturen met het retour etiket.

Over het verhuurpunt in Beerse: Sportcentrum – Zwembad Beerse

FaceTheAction werkt samen met het sportcentrum van Beerse om lasergames en archery tag te verhuren.

Het zwembad in Beerse is de ideale locatie voor een zwemles, een uitstap naar het zwembad of een sportactiviteit in Beerse.

Meer informatie en inschrijvingen voor de activiteiten aan het sportcentrum van Beerse? Bekijk de website van Beerse