Verkoop opblaasbare objecten

FaceTheAction organiseert een groepsaankoop voor opblaasbare objecten.

Opblaasbare objecten zijn ideaal om een leuk lasershooting of archery tag speelterrein te bouwen. Daarnaast zijn ze ook gewoon leuk om op te springen, verstoppertje achter te spelen of gewoon wat mee te dollen.

Doe nu mee met deze groepsaankoop! Je hebt maar tijd tot 01-11-22 om je aan te melden!

Praktisch

FaceTheAction koopt eind oktober 2022 nieuwe opblaasbare objecten aan bij een Chinees bedrijf. Profiteer mee van lage prijzen en een goede kwaliteit door samen met ons te bestellen! Enkele dingen waarmee je rekening moet houden:

  • Je moet ten laatste 31-10-22 laten weten wat je wilt. Als je geen btw-nummer hebt moeten wij de betaling ook ontvangen tegen die datum. Wel een btw-nummer? Dan krijg je betalingsuitstel. Werk je met bestelbonnen? Dat is geen probleem.
  • De opblaasbare objecten worden gemaakt en verscheept vanuit China. Het duurt dus even voor ze hier zijn. Je zal dan ook 4 maanden moeten wachten op de objecten. (Verwachte leveringsdatum maart 2023)
  • Zodra de opblaasbare objecten aankomen bij ons, verzenden we ze naar je adres.

De opblaasbare objecten

Je hebt de keuze uit verschillende soorten en vormen opblaasbare objecten. Je moet minstens 10 opblaasbare objecten bestellen om mee te kunnen doen aan deze groepsaankoop. Alle objecten worden uitgevoerd in 2 kleuren (bijvoorbeeld zwart – geel). Deze kleuren zijn te kiezen. De objecten zijn gemaakt van 0,60mm dik PVC zeildoek.

Alle prijzen zijn exclusief btw, inclusief verzendkosten. Kijk ook zeker eens naar onze voorgestelde pakketten. Deze pakketten hebben nog scherpere prijzen.

Naam opblaasbaar objectAfmetingenFotoPrijs
Medium cilinderdiameter 1m hoogte 1,5m 107 € ExclBTW
Cilinderdiameter 1m hoogte 2m113 € ExclBTW
Grote cilinderdiameter 1m hoogte 2,5m119 € ExclBTW
Grafsteen1,2m x 0,6m x 1,8m (hoogte)109 € ExclBTW
Medium X0,6m x 1,8m (hoogte)113 € ExclBTW
Doos1,5m x 0,6m x 1,5m113 € ExclBTW
Tempel1,52m x 1,52m x 1,52m119 € ExclBTW
Alle prijzen zijn exclusief btw, inclusief verzendkosten. Andere vormen ook mogelijk.

Kleuren en bedrukking

Verschillende kleuren objecten

De objecten worden gemaakt in een combinatie van 2 kleuren (bijvoorbeeld zwart – geel, zie foto). Deze kleuren zijn vrij te kiezen (1 combinatie van kleuren per bestelling). De kleuren waar je uit kan kiezen zijn: grijs, paars, donker groen, groen, zwart, wit, donker blauw, licht blauw, geel, oranje en rood.

Heb je graag je logo op de objecten? Dat is geen probleem. De kostprijs voor deze bedrukking in 1 kleur (zwart) is 160 euro (excl. btw) voor 1 bestelling (bijvoorbeeld 10 of 16 objecten). Het logo moet in hoge resolutie of vector formaat worden aangeleverd voor 01-11-22.

Pompen

De opblaasbare objecten moet je oppompen met een elektrische luchtpomp. Standaard zit er geen pomp in het pakket dat je bij ons bestelt. Wij raden aan om 1 van de volgende 2 pompen te kopen (Wij hebben deze getest en gebruiken deze zelf). Wij vinden het belangrijk dat je zelf weet waar je een pomp moet kopen op de Europese markt. De pomp is namelijk het eerste dat stuk kan gaan als je de objecten vaak gebruikt. Een gaatje in een object is makkelijk geplakt met wat ducttape, een probleem met de pomp is niet op te lossen (dan moet je een nieuwe kopen).

Als deze groepsaankoop erg succesvol is, geeft de Chinese fabriek gratis pompen bij de objecten. Wij zullen deze dan ook gratis verdelen onder iedereen die mee doet.

Naam pompOpmerkingenFotoPrijsTe kopen via
Intex elektrische opblaaspomp met slangEen zeer veilige en goede pomp. Misschien een beetje trager. Je hebt een extra opzetstuk nodig.20 euroAzzurapool.com
of
Babypower24.de
800 watt pompKrachtige snelle pomp. Echter niet volledig veilig. (Je kan je vinger in de pomp steken en je pijn doen). Op te lossen door vliegengaas voor het gat te lijmen.50 euroBol.com
Opzetstuk voor alle pompenMet dit opzetstuk kan je de objecten met zowat alle pompen oppomen.3 euroAliexpress.com

Als je toch graag een pomp via ons besteld, geef dit dan aan in het invulformulier.

Het bestelformulier

Vul het onderstaande formulier in om een bestelling te plaatsen. Stuur je bestelling ten laatste door op 28-10-22. Bekijk en bestel zeker de onderstaande pakketten om een extra scherpe prijs te krijgen.

Vooraf samengestelde pakketten

Deze pakketten hebben een extra scherpe prijs. Selecteer ze in het invulformulier om ze te bestellen.

Bestellen

Meer informatie

De opblaasbare objecten zijn gemaakt van stevig en dik PVC (0,60mm dik PVC zeildoek). Een gaatje kan hersteld worden met ducttape of door een stukje PVC uit de reparatiekit op het gaatje te plakken. Als je zorg draagt voor deze objecten gaan ze zeer lang mee.

stoppen opblaasbaar object

Stoppen

Deze opblaasbare objecten zijn uitgerust met een speciaal ventiel. Je kan aan het ventiel draaien om het te openen of te sluiten. Je kan het luchtdicht afsluiten met een stop die aan het ventiel vast zit met een draad.

Het ventiel is afgedekt met een stuk PVC dat het ventiel verbergt met behulp van een stuk velcro.

Ringen opblaasbare objecten

Ringen

Je kan de objecten ergens aan vast maken met behulp van de ringen die op het object zijn gemonteerd.

Standaard zit er geen touw aan deze ringen.

Wij raden aan om de objecten niet vast te maken met haringen/piketten. Haringen op een speelveld kunnen gevaarlijk zijn voor de spelers.

Wil je objecten die niet teveel bewegen op het speelveld, kies dan niet voor de cilinders die makkelijk rollen.

Bedrukking

Je kan voor 160 euro extra (excl. btw) je bestelling laten bedrukken. De bedrukking is in 1 kleur (zwart).

Het logo moet aangeleverd worden in hoge resolutie of in vector formaat.