FaceTheAction afhaalpunt Brussel

In het verhuurpunt van Brussel (Gezinsbond/Afya ,Arduinkaai 16, 1000 Brussel) kan je Phoenix lasergeweren afhalen.

Het verhuurpunt is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Het gebouw ligt vlakbij station Brussel-congres.

Plaats altijd eerst een reservatie voor je het spelmateriaal afhaalt.

Het verhuurpunt in Brussel (Arduinkaai 16, 1000 Brussel) is geopend op dinsdag en donderdag.

Op dinsdag en donderdag kan je materiaal terugbrengen van 9u-11u. Op afspraak kan je ’s ochtends het materiaal al ophalen. Op dinsdag- en donderdagmiddag kan je materiaal afhalen tussen 13u30 en 15u30. Op feestdagen is het verhuurpunt gesloten.

Kan je het materiaal niet afhalen tijdens deze uren? Kies dan voor een levering en ophaling in een DPD punt (maar 15 euro extra inclusief retour kosten).

Openingsuren

Sluitingsdagen en afwijkende openingsuren

Dit verhuurpunt is gesloten op volgende feestdagen:

  • 09-05-2024 : O.H. Hemelvaart
  • 15-08-2024 : O.L.V. Hemelvaart
  • 24-12-2024 : Kerstavond
  • 26-12-2024 : Tweede kerstdag
  • 31-12-2024 : Oudejaarsavond

Beschikbaar spelmateriaal

In het verhuurpunt van Brussel kan je Phoenix lasergeweren huren alsook archery tag pijl en boog materiaal. Je kan er zowel pijl en boog materiaal voor kinderen (8 tot 13 jaar) krijgen als voor volwassen (13+).

Lasershooting in Brussel

Lasershooting is een leuke activiteit voor elke leeftijd (vanaf 7 jaar) en elke gelegenheid (verjaardagsfeest, teambuilding of activiteit met familie). Phoenix lasergeweren zijn te huur in het verhuurpunt van Brussel in veelvouden van 8 lasergeweren (8, 16, 24).

De lasergeweren zijn standaard opgeladen dat je minstens 8 uur kan spelen. Als je wilt kan je echter een extra pakket van 2 laders huren (10 euro)

In het verhuurpunt van Brussel zijn alle lasergeweren standaard uitgerust met een anti-valsspelers systeem. Vraag zeker naar de vergrendelafstandsbedieningen om gebruik te maken van dit systeem.

lazershooting gent

Ander spelmateriaal

Wil je ander spelmateriaal van FaceTheAction huren? Zoals Archery tag, BRX lasergeweren of het ZombieZombie stadsspel? Kies dan voor een levering in een DPD punt of aan huis. Wij versturen het spelmateriaal vanuit ons centraal depot. Na de activiteit kan je het pakket makkelijk terugsturen met het retour etiket.

Over het verhuurpunt in Brussel: Afya (Gezinsbond)

FaceTheAction werkt samen met Afya om lasergames te verhuren in Brussel.

Afya is de sportieve jeugddienst van de Gezinsbond. Afya organiseert jongerenkampen en animatorcursussen. Afya verhuurt bovendien materiaal voor jongeren.

Ben je verzot op lasergames? En heb je zin op kamp te gaan tijdens te vakantie? Schrijf je dan in voor een van de kampen van ‘Afya’!

Meer informatie en inschrijvingen voor de kampen en vakanties van Afya? Bekijk de Afya website