FaceTheAction afhaalpunt Poelkapelle

In het verhuurpunt van Poelkapelle (Langemarkstraat 20d, 8920 Langemark-Poelkapelle) kan je Phoenix lasergeweren afhalen.

Plaats altijd eerst een reservatie voor je het spelmateriaal afhaalt.

Verhuurpunt Poelkapelle

Het verhuurpunt in Poelkapelle (Langemarkstraat 20d, 8920 Langemark-Poelkapelle) is geopend op woensdag (13u-18u) en zaterdag (10u-18u).

Op feestdagen is het verhuurpunt gesloten.

Kan je het materiaal niet afhalen tijdens deze uren? Kies dan voor een levering en ophaling in een DPD punt (maar 15 euro extra inclusief retour kosten).

Openingsuren

Verhuurpunt Poelkapelle

Sluitingsdagen en afwijkende openingsuren

Dit verhuurpunt is gesloten tijdens de zomervakantie van 2024. (spelmateriaal wordt gebruikt voor eigen werken en vakantiekampen)

Beschikbaar spelmateriaal

In het verhuurpunt van Poelkapelle kan je Phoenix lasergeweren huren.

Lasershooting in Poelkapelle

Lasershooting is een leuke activiteit voor elke leeftijd (vanaf 7 jaar) en elke gelegenheid (verjaardagsfeest, teambuilding of activiteit met familie). Phoenix lasergeweren zijn te huur in het verhuurpunt van Poelkapelle in veelvouden van 8 lasergeweren (8, 16, 24).

De lasergeweren zijn standaard opgeladen dat je minstens 8 uur kan spelen. Als je wilt kan je echter een extra pakket van 2 laders huren (10 euro)

lazershooting gent

Ander spelmateriaal

Wil je ander spelmateriaal van FaceTheAction huren? Zoals Archery tag of BRX lasergeweren? Kies dan voor een levering in een DPD punt of aan huis. Wij versturen het spelmateriaal vanuit ons centraal depot. Na de activiteit kan je het pakket makkelijk terugsturen met het retour etiket.