Archery tag kinderbogen

Verkoop archery tag spelmateriaal voor kinderen

Hetzelfde archery tag spelmateriaal aankopen dat u al enkele keren heeft gehuurd bij FaceTheAction? Dat kan vanaf nu!

Wij verkopen archery tag spelmateriaal voor kinderen (vanaf 8 jaar, maar ook volwassenen vinden dit plezant).

Wij gebruiken hetzelfde type spelmateriaal dat we verkopen. Sinds 2015 verhuren wij archery tag pijl en boog materiaal. Door de jaren heen zijn wij op zoek gegaan naar materiaal dat aan onze eisen voldoet:

  • Makkelijk in gebruik
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Veilig voor spelers en omstaanders
  • Comfortabel

Prijzen

Het archery tag spelmateriaal wordt verkocht in pakketten van 10 bogen, 10 pijlen en 10 beschermmaskers. Extra pijlen kan u toevoegen aan uw bestelling. Het spelmateriaal is uniek (op maat gemaakt voor FaceTheAction). Als u een bestelling heeft geplaatst kunt u altijd achteraf spelmateriaal bijkopen in veelvouden van 1 (Bijvoorbeeld 1 pijl of 1 beschermbril als deze bijvoorbeeld verloren is gegaan)

Opgelet: 200 bogen en 400 pijlen op stock. De eerste 20 bestellingen worden in juli 2023 geleverd (voor de zomervakantie).

Bestellen

( Overheidsdiensten werken meetstal met bestelbonnen)

( 1 pakket = 10 bogen, 10 pijlen, 10 brillen, 1 draagzak )

(In het standaard pakket zit er 1 pijl per boog)

( 1 pakket = 10 bogen, 10 pijlen, 10 brillen, 1 draagzak )

Wat zit er in het archery tag pakket?

Kinderbogen

Deze bogen zijn de ideale archery tag bogen voor jeugdwerkingen. Ze zijn makkelijk in gebruik en onderhoud en geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Deze bogen zijn hanteerbaar voor zowel links- als rechtshandige.

De pijldrager (het stuk waar de pijl op rust) is groot en heeft een randje, zodat de pijl op deze drager blijft liggen. De bogen moet niet ontspannen worden na gebruik, ze verliezen hun kracht niet als ze opgespannen blijven (In tegenstelling tot andere bogen zijn deze gemaakt van glasvezel).

Archery tag pijlen

In onze zoektocht naar de perfect archery tag pijl hebben we onze eigen pijlen op maat laten maken. Ze hebben een lengte van 46cm. Hierdoor kunnen ze niet met een te grote kracht afgeschoten worden (in combinatie met de boog)

Ze hebben een zachte dop, die ook vervangbaar is, indien er slijtage optreedt. De pijlschacht is wit en de veertjes hebben een opvallende kleur, waardoor ze makkelijk vindbaar zijn in een grasveld.

De nok (achterste stuk van de pijl) is dikker dan een normale pijl, waardoor kinderen makkelijker kunnen schieten en de nok niet zo makkelijk verslijt.

Archery tag beschermmaskers

Deze beschermbril is comfortabel voor zowel kinderen als volwassenen. Het biedt een goede bescherming. Bovendien is hij bestand tegen krassen door het gebruik van een metalen rooster in plaats van een plastieken doorkijkscherm.

We hebben hier m.a.w. ook gekozen voor veiligheid, comfort en duurzaamheid.

Draagzak

uitleg over de Draagzak

Spelideeën