Pijl en boog spel

/Pijl en boog spel
Pijl en boog spel2018-02-20T17:30:35+00:00
lazertag lasershooting logo

Archery tag : spannend pijl en boog spel

Archery tag is een mix tussen boogschieten en paintball. Je verbruikt geen verfkogels, maar voelt de pijl toch aankomen. Dat maakt dit pijl en boog spel een goedkope, natuurvriendelijke en spannende teambuilding. FaceTheAction.be biedt archery tag aan op PijlEnBoogSpel.be. U kunt het spel ophalen in Hasselt, Herent en Beerse. Verzending binnen Europa is eveneens mogelijk.

Huren

Huur en organiseer zelf dit spannende pijl en boog spel. Een zandvlakte of voetbalveld zijn geschikte speelvelden. Speel nooit in een dicht bos want dan raak je alle pijlen kwijt.

Benieuwd naar wat voor spellen je kunt spelen met dit archery tag pakket, neem dan een kijkje op de spelconcepten pagina van PijlEnBoogSpel.be

Dit pijl en boog spel is een geschikte activiteit voor spelers vanaf 14 jaar. Heb je enthousiaste jongere spelers? Bekijk dan andere spelconcepten  op de spelconcepten pagina van PijlEnBoogSpel.be

Wens je deze teambuilding te reserveren? Reserveer dan op de reservatie pagina van PijlEnBoogSpel.be

Afhaalpunten in Vlaanderen

PijlEnBoogSpel.be beschikt over 3 afhaalpunten in Vlaanderen. U kunt het archery tag spel afhalen in de volgende steden:

 • Herent (Leuven)
 • Hasselt (Limburg)
 • Beerse (Turnhout)

U kunt het pijl en boog spel ook in een Bpost punt in de buurt laten leveren. Dit kost 15 euro incl. retour sticker (terugsturen via een Bpost punt in de buurt, 15 euro leveringskost voor maximaal 15 bogen).

archery tag afhaalpunten in België

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief btw. Bij elke sets krijgt u een aantal pijlen met een zachte dop. Speel altijd op een open vlakte zoals een voetbalterrein of zandvlakte. (Als u pijlen verliest moesten wij waarborg afhouden)

1 boog, 2 pijlen, 1 masker

10
10
 • Minimum afname : 3 bogen (30 euro)
 • Levering incl. retour 15 euro
  Levering incl. terugsturen via Bpost punt is 15 euro (Maximaal 12 bogen per verzending)

1 opblaasbaar object

10
10
 • Voor klassiek archery tag spel
 • Afhalen in verhuurpunt Herent of Hasselt
  Geen levering mogelijk

Contacteer & Reserveer

Wenst u meer informatie over dit pijl en boog spel ? Of wenst u een Archery tag set te huren?

U kan contact met ons opnemen via het contacteer formulier van FaceTheAction.be. U kan ons ook steeds op weekdagen bereiken tussen 9u en 19u op 003278700116. Wilt u onmiddellijk een reservatie plaatsen,vul dan het onderstaande formulier in.

Bij elke reservatie krijg u beschermbrillen (even veel als het aantal bogen). De prijzen zijn inclusief btw. Zo lang er maximaal 1 weekend in uw reservatie zit blijft de prijs hetzelfde!

1 boog + 2 pijlen + 1 beschermmasker kost 10 euro (huurprijs inclusief btw)

Wij zoeken een Bpost punt in deze stad

Wij leveren en halen het spelmateriaal op bij u thuis.

archery tag toernooi : jongen rent met vlag